De Amerikaans-Nederlandse componist Tom Trapp schrijft nieuwe noten voor het NJSO en Mascha van Nieuwkerk – celliste van Fuse. Filmmaker Kenneth Vos volgt de komende weken Mascha om te laten zien hoe het nieuwe stuk tot stand komt. Het eindresultaat hoor je 16 december om 13 uur in Paradiso!

In deze eerste aflevering een primeur, de titel van het stuk: Simple Things.

Deel 1 (van 4):

In aflevering twee haalt Mascha Sasha op, de bassiste van het NJSO. Zij is in haar eentje de bassectie en het fundament waar het orkest op steunt. Hoe is het om elke dag naast school ook heel intensief met muziek bezig te zijn?

Deel 2 (van 4) Repeteren voor ons concert ‘American Journey’ op 16 dec in Paradiso.

Video 3: Vers van de pers. Het nieuwe stuk is af! Twee weken voor het concert in Paradiso en cellist Raven Hessel houdt het hoofd koel.

https://www.youtube.com/watch?v=rycdUmdY_8I

De laatste video van de vierluik over Tom Trapp’s nieuwe cello concert voor Mascha en het NJSO. Een compilatie van het concert in Paradiso met daarin de bijzondere samenwerking met celliste Mascha van Nieuwkerk, en bijdragen van Onias Landveld (spoken word) en Frouke ten Velden (visuals). Zij voegden op inspirerende manier nieuwe dimensies toe aan dit concert. Wat een unieke ervaring voor het NJSO!