VOOR DE KUNST CROWDFUNDING

Iedereen die op tournee is geweest, weet hoe onvergetelijk zo’n ervaring is. Even geen bemoeienis van ouders en school. Lekker alleen maar met muziek bezig zijn, en met elkaar natuurlijk. Muzikaal wordt het niveau veel hoger en er ontstaan nieuwe en hechte vriendschappen.

Zo’n reis kost natuurlijk echt veel geld. We hebben nog minstens €4000,- nodig om op weg te kunnen. Via voor de kunst kunt ons helpen dit doel te halen. Klik op deze link om ons te steunen.
Namens alle orkestleden dank voor uw steun en uw bijdrage aan een onvergetelijke ervaring en investering in de musici van de toekomst.

 

Wat gaan we doen in Lissabon en omstreken?

Op het Lisbon International Youth Music Festival zullen wij kennismaken met andere top-jeugdorkesten uit diverse landen. Dat werkt enorm motiverend. Internationale vriendschappen worden gelegd en het is een ervaring om nooit te vergeten.

Op het programma staan drie Nederlandse componisten: Hellendaal, Meijering en een opdrachtwerk speciaal voor deze tournee geschreven door componiste Sylvia Maessen. Hiernaast worden werken van de Portugese componist Joly Braga Santos gespeeld. Concertmeester Vera Beumer soleert met het orkest in het vioolconcert van J.S. Bach, BWV 1042. En in het magistrale en indrukwekkende Divertimento van Béla Bartók kan het orkest zich van zijn meest virtuoze kant laten zien.

Reis- en concertschema (onder voorbehoud):

Maandag 23 juli: Vertrek Schiphol om 10.55
Dinsdag: Concert in Lissabon Convento do Carmo
Woensdag: Concert in Evora: Praca do Giraldo
Donderdag: Concert in Casa Pia in Lissabon en bezoek Sintra
Vrijdag: Concert in Pallacio da Ajuda, Lissabon
Zaterdag: Mosteiro da Batalha
Zondag: Vrije dag
Maandag 30 juli: Retour naar Schiphol

 

VERLENGING ADOPTIE-ACTIE

Door een orkestlid, een hele groep of het hele orkest te adopteren, maakt u de NJSO-tournee naar Lissabon in 2018 mede mogelijk. Als dank voor uw bijdrage ontvangt u een ansichtkaart uit Lissabon van het lid of de leden die u heeft geadopteerd.

Wilt u graag mee doen aan deze actie, klik dan HIER om het formulier te downloaden.
U kunt het ingevulde en ondertekende formulier opsturen per post sturen (adres op het formulier) of een scan of foto maken en deze aan ons mailen, info@njso.nl