Speel Mee

Audities

Het NJSO zoekt altijd nieuw strijktalent! Meld je nu aan via het formulier hieronder en we houden je op de hoogte van de eerst volgende auditie mogelijkheid.

 

Het NJSO repeteert iedere vrijdagavond op het Conservatorium van Amsterdam. We hebben twee keer per jaar een open repetitie, waar je zelf kunt ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van het NJSO! 

 

De orkestleden komen uit het hele land om met elkaar te musiceren op een zo hoog mogelijk niveau. We treden op van Zeeland tot Groningen, van het Concertgebouw tot aan Woudrichem, van festivals tot musea... Kortom: met het NJSO reis je het hele land door en doe je heel veel concertervaring op.

 

Voor de auditie vragen wij je het volgende voor te bereiden:
– Een snel en langzaam deel/stuk. Dit hoeft niet een compleet werk te zijn (twee bladzijden uit een concert mag ook), mag ook een sonate of etude zijn.
– Orkestfragmenten (deze krijg je toegestuurd bij aanmelding).

 

Wil je je aanmelden voor de auditie? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je meer weten over de auditie, mail dan naar Hedwig (productie@njso.nl).

~> Niveau-Richtlijnen (PDF)
~> Meld je aan!

“Dit draag je de rest van je leven mee. Dat zijn ervaringen en lessen die je op álles kan gaan toepassen als je later musicus bent, maar ook bij elk ander beroep.” ~ Liza Ferschtman

©Sarah Wijzenbeek

©Sarah Wijzenbeek

Aanmeld formulier