Steun het NJSO

Word Vriend

Vele particuliere gulle gevers dragen het NJSO een warm hart toe. Als Vriend kunt u daadwerkelijk bijdragen aan de opleiding van deze getalenteerde jonge mensen. Het NJSO ontvangt geen structurele steun van overheden of fondsen en moet daarom ieder project afzonderlijk mogelijk maken uit bijdragen van donateurs en fondsen. Uw steun is daarbij onmisbaar!

Het NJSO is in het bezit van de culturele ANBI-status, waardoor particulieren in hun aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van hun gift mogen aftrekken (onder voorwaarden).

 

U kunt eenmalig doneren maar natuurlijk gaan we liever een langere verbintenis met u aan.

Vanaf € 25 per jaar bent u Vriend en ontvangt u de digitale nieuwsbrief met concertaankondigingen, speciale acties en vroegboek-kortingen.

Vriend worden kan heel eenvoudig door het invullen van onderstaand vriendenformulier.

 

Aanmeldformulier Vrienden NJSO

~> - ~> Eenmalige bijdrage

Voor bedrijven

Het NJSO ontvangt geen structurele steun van overheden of fondsen en moet daarom ieder project afzonderlijk mogelijk maken uit bijdragen van partners, donateurs en fondsen.

Ook krijgt het NJSO steeds regelmatiger concertaanvragen van particuliere organisaties of voor bedrijven. De opbrengsten hiervan maken onze eigen projecten en activiteiten mede mogelijk!

 

Via het onderstaand mailadres kunt u contact met ons opnemen. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Het NJSO is in het bezit van de culturele ANBI-status, waardoor ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen 1,5 keer het sponsorbedrag als aftrekpost in hun aangifte mogen opnemen.

~> zakelijk@njso.nl

“Dit orkest is een goudmijn en een kweekvijver voor strijkers-talent. Het is een absoluut wonder dat er al zo doorleefd wordt gemusiceerd.” ~ Han de Vries

-

Eenmalige bijdrage

Wil je geen Vriend worden, maar wel iets bijdragen? Doe dan een eenmalige donatie!
5 €
10 €
25 €
50 €
kies zelf een bedrag